อ.ดร.พิชญ์พธู ไวยโชติ

Pitchpatu 1

• ผู้ช่วยอธิการบดีฝ่ายสื่อสารการตลาด
    และวิเทศสัมพันธ์
  • โทรศัพท์ : 02 697 6606

วุฒิการศึกษา

• Ph.D. in Mass Communication, The University of North Carolina at Chapel Hill, USA
    • Master of Science in Journalism, West Virginia University, USA
    • Bachelor of Science in Public Relations, minors in Journalism and Marketing,
      Indiana State University, USA

อาจารย์ประจำคณะนิเทศศาสตร์ สาขาวิชาการสื่อสารเชิงกลยุทธ์

• Waiyachote, P. (forthcoming). A content analysis interactions between global brands and their publics on global and Thai Facebook
      brand pages. in L. Cui & M. H. Prosser (Eds.). Social media in Asia. Oswego, OR: Dignity Press: World Dignity University Press.

• Public Relations Associate, Hill & Knowlton Thailand

• CP 302 การเขียนเพื่อการประชาสัมพันธ์ 1 (Writing for Public Relations 1)
    • CB 521 การวางตำแหน่งและการพัฒนาตราสินค้า (Positioning and Brand Development)

บริการสังคม

You are here: Home เกี่ยวกับคณะ บุคลากร คณาจารย์สาขาวิชาการสื่อสารเชิงกลยุทธ์ อ.ดร.พิชญ์พธู ไวยโชติ