อ.ดร.เบญจพร วัจฎานนท์

dr.Benjabhorn

• ห้องพักอาจารย์ : อาคาร 9 ชั้น 3

• 2010 Doctor of Philosophy in Public Communication, University of Technology Sydney, Australia

• 2000 Master of Arts in Development Communication, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand

• 1992 Bachelor of Arts, Radio Broadcasting, Chiangmai University, Chiangmai, Thailand

2000-2003 and  2010-2011 Lecturer ,Faculty of Communication Arts,

University of the Thai Chamber of Commerce, Bangkok, Thailand

•  Information and Communication Technology for teaching i.e.

o Hybrid teaching excellence

o Learning management system (LMS)

o Camtasia studio

o TQF (High Education)

o Self Assessment Report for teaching

•  Academic Conference EMAC 2012, Lisbon, Portugal

•  1995-2000 Head of Communication Division,Paolo Memorial hospital, Bangkok, Thailand

1993-1994 Public Relations Officer (Temporary project), Government House

1992-1993 Journalist/Stringer (specialized in business, property, finance), Local newspaper in

Chiangmai and the business newspaper; Prachachartturakij

You are here: Home เกี่ยวกับคณะ บุคลากร คณาจารย์สาขาวิชาการสื่อสารเชิงกลยุทธ์ อ.ดร.เบญจพร วัจฎานนท์